Termeni si conditii


1.  DEFINITII GENERALE
  
SENSE – este brandul detinut de societatea SC CAREMIL SRL , persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social strada Prof.Dumitru Martinas nr.6, Roman, judetul Neamt,  avand numar de ordine in Registrul Comertului J27/1218/19.10.2006, cod unic de inregistrare fiscala RO 19120083.

Site – domeniul www.fashionsense.ro si subdomeniile acestuia.

Vanzator -SENSE

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului efectuarea si transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Cumparator

Cumparator – persoana fizica sau persoana juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda sau persoana fizica sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre SENSE (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre SENSE si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe  Site , care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele sfecificate insectiunea Termeni si Conditii.
    
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului, intentia sa de a achizitiona produsele de pe site.
  
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut
•    toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau accesate prin utilizarea unui echipament  electronic;
•    continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
•    orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului;
•    informatii legate de produsele si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
•    date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.
    
Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra produselor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui produs de catre SENSE, Cumparatorului, indiferent de modalitatea de livrare.
  

2. CONDITII GENERALE

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.
  


3.  POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Cumparator.
 
3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin intermediul telefonului afisat pe site sau prin adresele mentionate la sectiunea “Contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
  
3.3. SENSE poate publica pe Site informatii despre produse si/sau promotii practicate de catre acesta intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.4. Toate tarifele aferente produselor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A., conform legislatiei in vigoare.
  
3.5. In ceea ce priveste platile online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

3.6 Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
   

4. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

4.1. Continutul, astfel cum este definit in „Definitii generale”, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia, reprezentari stilizate, simboluri comerciale,  prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a SENSE.

4.2. Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de SENSE, decat cu acordul scris al SENSE.
  
4.3. Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

4.4. In cazul in care SENSE confera Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea SENSE pentru respectivul Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

4.5. Niciun Continut transmis catre Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea SENSE si/sau al angajatului/prepusului SENSE care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

4.6. Orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.


5. EFECTUAREA COMENZII

5.1. Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea produselor  dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui produs  in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi.

5.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

5.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

5.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
5.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
5.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de SENSE, in cazul platii online;
5.4.3. datele furnizate de catre Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

5.5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un produs, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.
Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs expiră în termen de 14 zile de la:
- ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului produs – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
- ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului produs – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese.

5.6. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la adresa http://fashionsense.ro/info/returning

5.5. In cazul in care Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
5.5.1. pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
5.5.2. pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar.

5.6. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea produselor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsele (se va lua data cea mai recenta).

5.7. In cazul in care un produs comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea produsului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.
  


6. PLATA PRODUSELOR

6.1. Preturile produselor afisate in cadrul site-ului www.fashionsense.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

6.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele  livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

6.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine produse vandute de SENSE.
    
6.4. Plata cu card bancar prin „MOBIL PAY’  este o modalitate rapida de plata on-line. In cazul in care Cumparatorul a ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar ca acesta sa completeze un formular cu informatiile despre cardul sau in pagina securizata a procesatorului de plati. 
6.5. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul Cumparatorului  nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.  

7.  LIVRARE

7.1. Vanzatorul se obliga sa livreze produseleprin curierul agreat de catre Vanzator catre adresa furnizata de Cumparator. Este necesara precizarea de catre Cumparator a unui numar de telefon la care poate fi contactat de catre curier.
7.2. Termenul de livrare este de la 2 pana la 7 zile lucratoare, socotind de la data preluarii comenzii plasate de Cumparator.Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul din produsele comandate de catre Cumparator nu se mai afla pe stoc, acesta va fi contactat si instiintat despre acest lucru. 
7.3. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

7.4. Vanzatorul va efectua livrarea produselor numai pe teritoriul Romaniei.Pentru localitatile in care  nu livreaza compania de curierat,  livrarea se va face conform tarifelor practicate de catre aceasta. Dupa plasarea comenzii, Cumparatorul va fi instiintat in aceasta privinta, daca este cazul.
7.5. Tarifele pentru livrare: pentru comenzi de peste 150 lei transportul este GRATUIT (pentru localitatile in care nu livreaza compania de curierat cu care colaboreaza SENSE,  se platesc km externi sau coletul poate fi ridicat din orasul cel mai apropiat in care acestia livreaza). La comenzi sub valoarea de 150 lei, tariful este 18 lei ( pentru colete cuprinse intre 500g-1000g; pentru fiecare 1000g care depasesc aceasta greutate initiala se adauga cate 1 leu).

8. GARANTII, TRANSFERUL PROPRIETATII

8.1. Toate produsele comercializate de catre SENSE sunt noi si  beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare.

8.2. SENSE nu ofera nici o garantie in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propria raspunderee. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).
  
8.3 Proprietatea asupra produselor  va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda.


9. NEWSLETTER

9.1. Newsletterele SENSE sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de SENSE. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

9.2. In momentul in care, Cumparatorul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea Newsletter-elor. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Cumparator, poate fi modificata in orice moment, prin contactarea SENSE in acest sens.

9.3. Renuntarea la primirea Newsletter-ului de catre Cumparator se poate face in orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricaror Newslettere sau prin trimiterea unei solicitari prin posta electronica la adresa webadmin@fashionsense.ro;

9.4. Renuntarea la primirea Newsletter-ului nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.


10. RASPUNDERE

Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Utilizatorul/Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii. 
Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.
Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre SENSE, acestia fiind opozabili Utilizatorilor/Cumparatorilor de la data afisarii in Site.
 
11. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI SECURITATEA DATELOR

11.1. SENSE garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SENSE pentru a trimite Utilizatorului/Cumparatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre SENSE nu implica obligativate din partea Utilizatorilor/Cumparatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa webadmin@fashionsense.ro.

11.2. SENSE se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistem sunt transmise pe cale electronica, SENSE nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, SENSE va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

11.3. Informatiile furnizate catre SENSE sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, informarea  Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, evaluarea  produselor oferite,  trimiterea de mesaje personalului SENSE, abonarea la newsletter, activitati de marketing, de publicitate, de dezvoltare si cercetare de piata, de statistica), conform legilor in vigoare. SENSE  nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.   

11.4. SENSE certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):
1. dreptul de a cere SENSE sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
2. dreptul de a cere SENSE sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
3. dreptul de a cere SENSE  sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
4. dreptul de a cere SENSE sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa webadmin@fashionsense.ro
   
11.5. SENSE nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. SENSE nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de SENSE in scopul precizat in prezentul document.
Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor SENSE, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre SENSE  a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.fashionsense.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

12. POLITICA DE COOKIES
Inafara de datele colectate direct, cum ar fi informatiile referitoare la nume sau adrese de email, site-ul nostru colecteaza informatii despre dispozitivul pe care il utilizati si care pagini ale site-ului nostru au fost accesate, cat timp, etc. Aceste ultime informatii au 3 surse: fisiere server log, cookies si pixel tags.

Fisierele de pe server se refera la IP-ul dvoastra, care este logat automat in fisierele de server ori de cate ori utilizati site-ul. SENSE foloseste adresele IP pentru a calcula nivelurile de utilizare ale site-ului, pentru a diagnostica probleme si pentru administrare site. Colectarea adreselor IP este o procedura standard pe internet si este utilizata de multe website-uri. Aceste date sunt o categorie distincta fata de datele cu caracter personal.
Un cookie este un fisier text care contine bucati de date, colectate la vizitarea unui website. Sunt concepute pentru a ajuta site-urile la identificarea activitatii trecute a utilizatorilor, ceea ce include click-urile facute pe linkuri sau pagini, revenirea asupra unor pagini pe parcursul a mai multor luni, etc.
Cookies sunt fisiere trimise de pe un server pe calculatorul unei persoane, sunt standard si site-urile le folosesc pentru a simplifica accesul la un website si pentru a facilita utilizarea. Cookies nu aduc nici un fel de modificari sau daune computerului sau fisierelor. Daca nu doriti ca aceste informatii sa fie stocate prin cookies, majoritatea browserelor au metode simple de a permite stergerea cookies-urilor stocate, respingerea automata a cookies sau optarea pentru acceptare sau respingere.
12.1. Tipuri de cookies
Pentru o mai buna intelegere, clasificam mai jos tipurile de cookies care sunt folosite pe acest site, astfel incat sa puteti decide daca doriti sa le stergeti sau sa le dezactivati.

  • Cookies strict necesare – permit navigarea pe site si utilizarea caracteristicilor acestuia. Acest tip nu colecteaza informatii despre dvoastra care ar putea fi folosite pentru publicitare, marketing, promovarea de produse sau servicii, ori inregistrarea activitatii dvoastra pe internet.
  • Cookies de performanta – colecteaza informatii despre modul in care utilizate site-ul (paginile vizualizate cel mai des, etc). Nu colecteaza informatii care sa va identifice, toate datele fiind anonime. Aceste cookies sunt folosite doar pentru imbunatatirea modului in care functioneaza site-ul.
  • Cookies de functionalitate – inregistreaza alegerile si modificarile facute pe site, si ofera caracteristici de utilizare personalizate. Aceste cookies se refera strict la site-ul nostru.
  • Cookies de directionare – furnizeaza anunturi sau mesaje in conformitate cu interesele dvoastra, si pot fi legate de alte site-uri (de ex, Facebook).

12.2. Stergere Cookies
Daca nu sunteti de acord cu utilizarea de cookies pe site-ul nostru, le puteti sterge urmand pasii de mai jos. Puteti de asemenea face setari astfel incat browser-ul pe care il utilizati sa blocheze cookies sau sa va avertizeze cu o notificare inainte de stocarea de cookies. Daca stergeti cookies, este posibil sa nu puteti utiliza o parte din serviciile de pe site-urile vizitate.
Procedura de stergere automata a cookies pentru Chrome este:
Click pe pictograma de meniu din coltul dreapta sus (sub forma de 3 bare orizontale), selectati Settings > Show advanced settings > Privacy si apasati pe Content settings.
In fereastra care se deschide, sub cookies, selectati butonul “Keep local data only until you quit your browser.”
Click pe Done in partea de jos a ferestrei.
Pentru alt browser sau pentru alte setari, gasiti informatii si detalii pe numeroase site-uri.
Tagurile pixel aduna date statistice de baza asupra folosirii site-ului si a reactiilor, permitand numararea vizitatorilor (in scop statistic), oferirea de servicii de brand si analizarea eficacitatii promotiei si campaniilor de publicitate.

13. GOOGLE ANALYTICS SI ADWORDS

Acest site foloseste Google Analytics, un serviciu de analiza web al Google Inc ( “Google”). Google Analytics foloseste cookie-uri. In numele operatorului site-ului nostru, Google va utiliza aceste informatii pentru a evalua utilizarea site-ului de catre dvs., elaborarea de rapoarte privind activitatea site-ului si furnizarea de servicii conexe catre operatorul site-ului. Puteti refuza utilizarea cookie-urilor prin modificarea setarilor browser-ului.
Daca doriti, puteti evita detectarea de Google Analytics, facand clic pe link-ul de mai jos. Acesta va seta un cookie de renuntare, care impiedica in viitor colectarea informatiilor de pe acest site:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Folosim Google Analytics pentru a evalua datele din programul AdWords in scopuri statistice. Daca nu doriti acest lucru, puteti gestiona preferintele ( https://adssettings.google.com/ ).


14. FORTA MAJORA

14.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

14.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

15. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre SENSE si Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.